На лінії розмежування на Донбасі в результаті вибуху загинув український військовий, а троє його товаришів по службі отримали поранення.

Про подробиці події пише прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався у вівторок, 27 квітня, в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ". Військовий автомобіль, в якому знаходилися військові ЗСУ, підірвався на невідомому вибуховому пристрої.

Донбас, facebook.com/otueast
Донбас, facebook.com/otueast

В результаті вибуху загинув один військовослужбовець, а ще троє його товаришів по службі отримали поранення. Їх доставили до медичного закладу та надали необхідну медичну допомогу. На даний момент їх стан здоров'я оцінюється як задовільний.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На місце події направили керівний склад військової частини та робочу групу військової служби правопорядку ЗС України для з'ясування обставин.

У командуванні ООС висловили щирі співчуття родичам та близьким загиблого військовослужбовця.

Варто нагадати, що за понеділок, 26 квітня, на Донбасі ворожі сили 9 разів порушили режим тиші. В результаті обстрілів один із службовців ЗСУ отримав осколкове поранення, проте був швидко госпіталізований. Зараз його стан задовільний.

Нагадаємо, що захисники України вшанували пам'ять загиблих на ЧАЕС:"вчить цінувати найдорожче".

Як повідомляв портал Знай.uа, 60-річний герой фронту" дядя Міша " звернувся до українців перед Великоднем.

Також Знай.uа писав, що українські захисники розповіли школярам, чим небезпечні Мінні "подарунки" ворога.