Популярна українська комедійна акторка Олена Кравець, яка багато років працює в студії "Квартал 95" і очолює новий проект "Жіночий квартал", часто радує публіку яскравими фото і відео в своєму Instagram.

Нещодавно подруга президента Володимира Зеленського повідомила на своїй сторінці в соцмережі хорошу новину – Олена стане ведучою в новому денному шоу "Твій день" на каналі "1+1".

"Мені та моїм колегам по проекту "Твій день" випала честь заповнювати денний ефір на телеканалі 1+1. До того ж, робити це легко, весело, інформативно та щиро, залишаючись собою. Звичайно, це виклик, оскільки в такому амплуа мене глядачі ще не бачили. Будемо обговорювати актуальні питання, я буду ділитися особистим, говорити про те, що справді хвилює. Чесно зізнаюся, що трохи хвилююся, але мені дуже цікаво, відчувається неймовірний кураж", - зазначила Кравець.

Олена Кравець, instagram.com/lennykravets
Олена Кравець, instagram.com/lennykravets

Денне шоу стартує на каналі "1+1" 24 травня об 11:15. У проекті буде шість основних ведучих: Руслана Писанка, Влад Яма, Тимур Мірошниченко, Стася Ровінська, Володимир Рабчун, а ім'я шостого ведучого поки тримається в таємниці. Олена Кравець вестиме ефіри по четвергах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, Олена Кравець з "Квартал 95" вирішила омолодитися і перегнула палицю: "У мене все розширилося".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець зізналася, до чого довів її "Квартал": "Співачки з мене не вийшло".

Також портал Знай.uа писав, що зірки "Жіночого кварталу" роздяглися для Playboy: три красуні та Гарік Корогодський.