Відома українська гумористка і актриса Олена Кравець показала фотографію улюблених у світі чоловіків і розповіла шанувальникам про кумедний курйоз з сином.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Олена Кравець найбільш відома українцям завдяки студії "Квартал 95" і власному шоу "Жіночий квартал". Гумористка постійно радує глядачів новими жартами на актуальні теми, але в той же час не забуває і про аудиторію в соціальних мережах.

Цього разу зірка Вечірнього Кварталу опублікувала знімок свого чоловіка Сергія кравця і молодшого сина Івана (2016 року народження). Чоловіки позували на тлі річки Дніпро, стоячи на палубі катера в морському порту на Поштовій площі.

Пост Олени Кравець в Instsgram / скріншот
Пост Олени Кравець в Instsgram / скріншот

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Під постом Олена Кравець розповіла про кумедну ситуацію, яка сталася з її сином Іваном. Хлопчик запитав у тата, що таке "стародавня каналізація", проте батько поспішив виправити його слова на "цивілізацію". Хлопчик відповів: "Зараз.. Я задумався...".

Шанувальники від душі посміялися над новим постом гумористки і відзначили, що син дуже схожий зовні на маму.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Олена Кравець з "Квартал 95" втратила ніс тіні Тернер, фанати в захваті: "це твоя історія".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Кравець зізналася, що є сестрою для Олександра Педана.

Також Знай.uа писав, що Кравець з " Квартал 95 "перетворилася на Могилевську, співачка не стрималася:"не очікувала".