Американські реп-виконавці Young Thug і Gunna внесли заставу відразу за 30 затриманих громадян в окружній в'язниці Фултона, штат Джорджія. Більшість з цих людей були заарештовані за дрібні правопорушення, проте у них не було коштів для внесення застави.

"Якщо вони вчинили злочин, вони відсидять своє – це так. Але зараз вони повинні були сплатити заставу, яка вище того, що вони вкрали", - вважає Young Thug.

Лейбл Young Stoner Life опублікував у Twitter зворушливий ролик, де люди виходять з в'язниці та возз'єднуються зі своїми рідними. Це відео потім використовують у кліпі YSL.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Варто зазначити, що музиканти вирішили допомогти затриманим після того, як дізналися, що окружна в'язниця Фултона переповнена – там одночасно перебували 400 ув'язнених.

Як відомо, що у Young Thug вийшов реліз альбому "Slime Language 2", який він записав спільно з Drake, Big Sean, Travis Scott, Kid Cudi, Future, Skepta, Lil Uzi Vert і багатьма іншими.

Young Thug і Gunna, фото з Instagram
Young Thug і Gunna, фото з Instagram

На трек Young Thug і Gunna "Ski" в той же день вийшов кліп, який надихнув інших артистів і фанатів на #SkiChallenge.

Нагадаємо, Will.i.am і союзник Ілона Маска розробили маску від ковіду: підсвічування і підсилювач голосу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Снуп Догг натякнув, що курив марихуану з колишнім президентом США Бараком Обамою.

Також портал Знай.uа писав, що реперка Alyona Alyona роздяглася і заговорила про гроші: "Законно заробила".