Відомий український виконавець Олег Винник показав кілька кадрів з презентації пісні "Діаманти" з переможницею "Голос. Дтіи" Еліною Іващенко.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Відомо, що в неділю, 25 квітня, відбувся суперфінал "Голосу країни", в якому переміг учасник Наді Дорофєєвої. Підопічний Олега Винника ж пішов у найпершій частині суперфіналу, що не дозволило їм заспівати дуетом перед усією країною.

Незважаючи на це, Винник все ж вийшов на сцену з учасницею "Голосу" – Еліною Іващенко, яка перемогла в 2016 році в дитячому сезоні. Разом виконавці представили українцям спільну пісню"Діаманти". Вони зіграли любовну сценку, щоб передати чуттєвість композиції.

На виступі Еліна Іващенко постала в червоному плащі і білих кросівках, в той час як Олег Винник вибрав для суперфіналу класичний чорний костюм.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Щось приховала в собі, та все одно мене вабиш іскрами (с)", - процитував рядок співак під фото.

У коментарях шанувальники Олега Винника залишили масу компліментів з приводу виступу і заявили, що воно було найкращим за весь суперфінал.

Нагадаємо, що Тіна Кароль спалилася на листуванні з Баланом-Винник не витримав: "вони завжди...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олег Винник довів до фіналу "Голосу країни" Сергія Нейчева з родзинкою.

Також Знай.uа писав, що Олег Винник подарував "Діаманти" Еліні Іващенко, про Таюне забув.