Тіна Кароль запалила відразу з кількома чоловіками під час презентації альбому "Красиво" у форматі сольного Live-концерту.

Відома українська співачка Тіна Кароль вже багато років радує шанувальників різноманітними піснями і гарячими знімками в соціальних мережах. Через пандемію виконавиця не змогла роз'їжджати по Україні з концертами, тому вона вдалася до нового формату, створивши шоу в прямому ефірі.

За допомогою Live-концерту Тіна Кароль презентувала українцям 7 пісень з альбому "Красиво": "Бегу", "Это любовь", "Любовники", "Девочка", "Скандал", "Хороший парень" та "Красиво". Під час запису глядачів не було.

Під час презентації пісні "біжу" Тіна Кароль з'явилася на сцені в компанії підкачаних чоловіків у відвертому чорному комбінезоні. Наряд прикривав лише одну руку і ногу співачки, а також красивими лініями звивався на животі.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

Фан-клуб Тіни Кароль в Instagram вирішив виділити яскравий момент з виступу і попросив підтримати співачку лайками під час Live-концерту.

Пост фан-сторінки Тіни Кароль в Instagram / скріншот
Пост фан-сторінки Тіни Кароль в Instagram / скріншот

Режисер Live-концерту Максим Делієргієв зазначив, що виступ був технічно складною роботою, оскільки важко було записати живі інструменти і вокал в режимі реального часу. Більш того, це повинно було виглядати цікаво і красиво з першого дубля.

Нагадаємо, що Тіна Кароль вразила зміною зовнішності у відвертих нарядах.

Як повідомляв портал Знай.uа, здоров'я Тіни Кароль після " Голос країни "схвилювало українців:" помітили, вона...".

Також Знай.uа писав, що Тіна Кароль оголосила про відхід з популярного шоу.