Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в соцмережі Instagram, публікує яскраві фото і відео.

Нещодавно 33-річна виконавиця хіта "Дівчата рулять" з'явилася на картині українського дизайнера і відеомейкера Євгена Євгеновича. Художник зобразив Каменських на одному зі своїх фотоколажів у соціальній мережі Instagram.

На картині зображено повністю оголене пишне тіло жінки, а поруч її одяг. Варто зазначити, що обличчя Насті ідеально вписалося в шедевр мистецтва.

"Каменських в буквальному сенсі 🤔", - написали в коментарях під постом.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Настя Каменських, фото з Instagram

Як відомо, нещодавно 33-річна зірка вирушила в спекотну Мексику, де зараз відпочиває з мамою Лідією Петрівною, подругою Ганною Андрійчук-Завгородньою і помічницями Ілоною і Лєрою. При цьому репер Потап вирішив влаштувати дружині сюрприз та прилетіти до неї.

Раніше ми писали про те, що дружина Потапа Настя Каменських зізналася в коханні іншій людині: "Хоч раз замислювалися?"

Нагадаємо, Настя Каменських вирішила заробити на фанатах: "Встигніть вхопити".

Як повідомляв портал Знай.uа, постільні ніжності Потапа і Насті Каменських потрапили на камеру: "Льоша мене навчив".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських зізналася в проблемах зі здоров'ям, Потап переляканий: "Марш додому!"