Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в соцмережі Instagram, публікує яскраві фото і відео.

Нещодавно 33-річна виконавиця хіта "Дівчата рулять" вирушила в спекотну Мексику, де зараз відпочиває з мамою Лідією Петрівною, подругою Ганною Андрійчук-Завгородньою і помічницями Ілоною і Лєрою. При цьому репер Потап вирішив влаштувати дружині сюрприз і прилетіти до неї.

У свіжій публікації Каменських поділилася милою фотографією, на якій вона позує з чоловіком на морському узбережжі. У підписі до знімку співачка зазначила, що 14 травня вийде її альбом "Червоне вино".

"Ні бурі, ні дощам не віддам тебе, моя душа 🤍 Дякую тобі, моя рідна людина, за наше кохання і той творчий порив, в якому народжуються такі пісні ✨ "Якщо небеса" - це пісня про кохання, ніжність і про всіх тих, хто нам дорогий. А вже 14 Травня ви нарешті зможете послухати й інші треки з мого альбому "Червоне вино" 🍷", - написала Каменських.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Настя Каменських і Потап, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що дружина Потапа Настя Каменських зізналася в коханні іншій людині: "Хоч раз замислювалися?"

Нагадаємо, Настя Каменських вирішила заробити на фанатах: "Встигніть вхопити".

Як повідомляв портал Знай.uа, постільні ніжності Потапа і Насті Каменських потрапили на камеру: "Льоша мене навчив".

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських зізналася в проблемах зі здоров'ям, Потап переляканий: "Марш додому!"