Настя Каменських, фото з Instagram
Настя Каменських, фото з Instagram

Настя Каменських з'явилася на полотні художника без трусів

Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в соцмережі Instagram, публікує яскраві фото і відео. Нещодавно 33-річна виконавиця хіта "Дівчатка рулять" з'явилася на картині українського дизайнера і відеомейкера Євгена Євгеновича. Художник зобразив Каменських на одному зі своїх фотоколажів в соціальній мережі Instagram.

Євген Клопотенко / фото: Instagram
Євген Клопотенко / фото: Instagram

Євген Клопотенко показав полегшений рецепт італійської паски панеттоне: "Не жлобіться"

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Український кулінар і переможець "Майстер шеф" Євген Клопотенко поділився спрощеним рецептом італійської паски панеттоне.

ремінь безпеки, скріншот з відео
ремінь безпеки, скріншот з відео

У МВС показали наочно: ремінь безпеки на задньому сидінні може врятувати вам життя

У Міністерстві внутрішніх справ (МВС) українцям нагадали про обов'язковість дотримання цього правила заради своєї ж безпеки і безпеки близьких. Відповідне повідомлення з'явилося на сторінці відомства в соцмережі Facebook. У МВС назвали п'ять причин, які повинні змусити водіїв і пасажирів переглянути свої погляди на ремені безпеки.

пологовий будинок, скріншот з відео
пологовий будинок, скріншот з відео

Акушер-гінеколог пояснив, як народити в Україні без хабарів

Акушер-гінеколог, кандидат медичних наук, лікар вищої категорії, завідувач жіночої консультації КМПБ 3 Сергій Бакшеєв розповів, як народити в Україні без хабарів. З квітня 2020 року кожен пологовий будинок нашої країни зацікавлений у ваших пологах.

Макс Михайлюк, instagram.com/11holostyak_st
Макс Михайлюк, instagram.com/11holostyak_st

"Холостяк" Макс Михайлюк став батьком: "Тепер я знаю, що таке щастя"

У головного героя проєкту "Холостяк 10" Макса Михайлюка і його коханої Дарини Хлистун народилася дитина. Про поповнення в родині ексхолостяка стало відомо завдяки публікації на сторінці "Холостяк 11" в соціальній мережі Instagram. Макс Михайлюк після розставання з переможницею реаліті Дашею Ульяновою знайшов нову дівчину. І нею стала саме Дрія Хлистун, яка і народила йому дитину.