У четвер, 29 квітня, СТБ оголосить ім'я нової "Холостячки". Вони опублікували анонс, а українці тут же почали вгадувати, хто займе місце української актриси Ксенії Мішиної.

Успіх "Холостячки" на телебаченні був феєричним. І тому скоро українці побачать другий сезон романтичного проекту з цікавою героїнею та чоловіками, які прийдуть боротися за її серце.

"Після грандіозного фіналу першого сезону чимало успішних жінок виявили бажання прийти до нас, щоб спробувати побудувати відносини, які з різних причин ще не склалися в їхньому житті. За кілька останніх місяців ми зустрілися майже з усіма найбажанішими нареченими України, - говорить директор студії StarLightProduction Анна Калина.

Українці тут же почали будувати теорії, яким буде ім'я нової "Холостячки" і хто з відомих особистостей зважиться на те, щоб шукати свою любов серед учасників проекту на очах у всієї України.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

" якщо Леся Нікітюк то дивитися навіть не хочу😥 😥 😥 👎 👎 👎", " Тіна Кароль😢", "якщо це буде Леся Нікітюк, то я буду чекати новий сезон холостячки, з нетерпінням", " з Тіною точно дивитися не буду.", "Тільки не Леся..", "Хочеться нове обличчя....не з знаменитостей...яка Леся....Твань....а тим більше Даша", " Сподіваюся, не Надін...😂 😂 ", "Софія Стужук🤞 ☺"," Слава Камінська може))"," Злата Огневич", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, на що їй доводиться йти.

Як повідомляв "Знай.uа", життя "Холостячки" Ксенії Мішиної виявилося чужою грою.

Також "Знай.uа" писав, що прості українці стануть частиною "Холостяка" разом з Юлією "Зайкою" та Ганною Богдан