З'явилася інформація, що всесвітньо відома співачка, зірка поп-сцени Брітні Спірс особисто звернулася до суду Лос-Анджелеса (Каліфорнія) у справі про її тривалу опіку. Повідомляється, що суддя "дав добро".

Про це стало відомо завдяки повідомленням журналістів австралійського видання 7news.

Відомо, що 39-річна Спірс перебуває під опікою з 2008 року, проте особисто рідко бере участь у судових слуханнях і публічно не коментує юридичний порядок, згідно з яким призначений судом радник контролює її особисті та фінансові справи, включаючи її лікування, безпеку і кар'єру.

Брітні Спірс з батьком Джеймі, фото з вільних джерел
Брітні Спірс з батьком Джеймі, фото з вільних джерел

"Моя клієнтка (Брітні Спірс) просила про проведення слухання, на якому вона може безпосередньо звернутися до суду. Мій клієнт попросив, щоб це було зроблено в прискореному порядку", - заявив адвокат співачки Семюел Інгхем.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Суддя призначив слухання на 23 червня, на якому Спірс повинна виступити в суді. Невідомо, яким питанням вона планує присвятити час у суді.

Брітні Спірс, фото: Instagram
Брітні Спірс, фото: Instagram

Батька співачки, Джеймі Спірса, було призначено опікуном Брітні в 2008 році після того, як поп-зірку було госпіталізовано до психіатричної клініки після нервового зриву. Брітні Спірс, яка стала підлітковим феноменом 20 років тому з такими хітами, як "Baby One More Time" і "Toxic", минулого року через свого адвоката дала зрозуміти, що більше не хоче, щоб її батько брав участь у її справах.

Попередня спроба відсторонення його від посади провалилася в серпні 2020 року, а слухання за новим запитом про заміну його кимось іншим було відкладено до липня без обговорення.

У свою чергу Вівіан Торін, адвокат Джеймі Спірс, заявила в інтерв'ю минулого місяця, що поп-зірка "ніколи не просила про припинення юридичної дії".

Раніше повідомляли, батько Брітні Спірс випустив зірку з ув'язнення і навіть дозволив весілля.

Як повідомляв Знай.uа, старший син Брітні Спірс невдовзі сам обзаведеться фанатками: як виглядає 15-річний Шон.

Знай.uа писав, Брітні Спірс "змусила" Сергія Бабкіна роздягнутися в колі чоловіків.