Українці звернулися до Президента України Володимира Зеленського з проханням скласти державну програму з обробки парків і зелених зон міст від кліщів. Відповідна петиція з'явилася на сайті президента.

Українець звернувся до президента країни, тому що стурбований сезоном поширення кліщів і стверджує, що після кожної прогулянки приносить цих комах на собі і це дуже небезпечно.

"У зв'язку з ситуацією в Україні на рахунок поширення кліщів, прошу створити відділ, або підкреслити відділам які повинні робити обробку паркових і зелених зон міста від кліщів, що ці небезпечні комахи заполонили зелені зони. Кожен раз коли ми гуляємо, приносимо на собі або на тварин по кілька кліщів. Прошу підтримати і впровадити це для захисту громадян, це дуже небезпечно", - сказано в тексті петиції.

Автор петиції Стецюк Павло створив петицію 27 квітня і поки що вдалося зібрати всього десяток голосів. У автора є ще 91 день, щоб зібрати необхідну кількість - 25 тисяч підписів і в цьому випадку петицію буде зобов'язаний розглянути президент України.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше ми повідомляли, власникам собак вимагають створити спеціальні майданчики для вигулу тварин.

Як повідомляв "Знай.uа", українці вимагають заборонити закривати школи в селах.

Також "Знай.uа" писав, що українці хочуть своє місце на кладовищі.