Помер іспанський актор, який став мемом: його сміх дізнається кожен

Помер іспанський комік Хуан Хоя Борха, більш відомий в Інтернеті як"Ель-Рісітас". Він прославився своїм особливим сміхом, який точно дізнається кожен.

Хуан Хоя Борха, який став мемом завдяки своєму сміху, пішов з життя у віці 65 років. Про це повідомляє іспанське Інтернет-видання Сronicaglobal.elespanol. Завдяки дуже смішному інтерв'ю актор став всесвітньо відомим.

Екс-холостяк Макс Михайлюк був присутній при народженні дочки

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Герой 10 сезону "Холостяка" Макс Михайлюк поділився першим спільним фото з новонародженою дочкою Аріаною.

Відомо, що у вівторок, 27 квітня, в українського холостяка Макса Михайлюка народився первісток – дочка Аріана. Першою радісну новину поспішила повідомити його обраниця Дарина Хлистун, з якою він почав зустрічатися після розриву з переможницею проекту Дариною Ульяновою.

В Україні посилили захист дітей: турбота і соцдопомога до 23 років

Український уряд посилив соцзахист дітей-сиріт, а також дітей, позбавлених батьківського піклування, і яким встановлено інвалідність.

28 квітня Кабміном внесено зміни до низки нормативно-правових актів України в частині надання можливості дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, та яким встановлено інвалідність, проживати в прийомних сім'ях, дитячих будинках сімейного типу до досягнення ними 23-річного віку.

В Одесі 8-класник бризнув вчительці в обличчя перцевим балончиком

В Одесі учень восьмого класу під час уроку розпилив перцевий балончик прямо перед очима вчительки, яку після інциденту забрала швидка.

Подія трапилася в школі №22. В даний час в навчальному закладі працює поліція. В результаті педагога госпіталізували, медики діагностували у неї опік рогівки ока. Про це повідомили місцеві телеканали в телеграмі.

Чоловік Наді Дорофєєвої Дантес підтримав волохатих жінок

Український співак, телеведучий, колишній учасник гурту " Діо.фільми " і чоловік співачки надії Дорофєєвої Володимир Дантес часто ділиться з багатотисячною публікою цікавими постами в своєму Instagram.

На думку Дантеса, чоловіки упустили, що"у дівчат теж ростуть вуса, але вони чомусь намагаються цього не помічати". Чоловік Дорофєєвої закликав чоловіків приймати жінок такими, якими вони є.

"підтримую всіх дівчаток, у яких ростуть вуса, але під тиском патріархального суспільства їм доводиться розлучатися з ними", - підписав ролик Володимир.

Облисіла Alyona Alyona "воювала" з Дмитром Гордоном

Відома українська реперша Alyona Alyona опублікувала чергову пародію-цього разу в поле зору потрапив журналіст Дмитро Гордон.

Цього разу предметом для пародії став український журналіст Дмитро Гордон, який славиться своїм жорстким бойовим характером і безглуздими жартами. Alyona Alyona вирішила повторити його знімок зі спортивного залу, на якому він постав у Жовтих шортах, синій майці і рукавичках.

Пост Alyona Alyona в Instagram / скріншот
Пост Alyona Alyona в Instagram / скріншот

"Коли всі грають в одну гру, але хтось один придумує свої правила - я чую шум. Мене особисто дратує, коли хтось мухлює, викручується як блазень, маніпулює, спотворює факти і грає не чесно", - написала Олена Савраненко.