В Україні триває прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

Так, у 8 випуску проекту дівчата продовжують відпочивати з "холостяком" в Єгипті. Відомо, що Заливако попрощався на церемонії з Тетяною Шевцовою, а також повернув у проект Юлію Бельченко.

Зараз на офіційному акаунті телеканалу "СТБ" дівчата розповіли, що їм дав проект "Холостяк" і як вплинув на них.

Так Юля Зайка зрозуміла, що не потрібно боятися висловлювати свої почуття.

"Я, наприклад, стала більш, напевно, слабкою. Немає в мене вже такого ось: "я хочу те". Я вже хочу попросити, натякнути про допомогу. Плюс, я почала говорити відкрито про свої почуття першої. Ніколи до цього першою не робила і я розумію, що це класно, коли ти їх промовляєш",- розповіла Дарина Ставнича.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Холостяк 11, фото з Instagram
Холостяк 11, фото з Instagram

А ось Анна Богдан відкрила для себе те, що деякі ситуації можна не з'ясовувати скандалами і лайкою, а спокійно вирішити і пояснити, щоб потім спокійно насолоджуватися спілкуванням.

"Я стала більш впевненою в собі, не боячись думки інших", - заявила Джессіка.

Як зізналася Таня Шевцова, то до проекту їй було складно ділитися емоціями і показувати їх, але проект допоміг їй відкритися.

"Це дуже безцінний досвід. Я впевнена, що кожен хто тут побував - він змінився", - підсумувала Даша.

"Запропоновані обставини завжди змінюють людей, чудово, коли ці зміни відбуваються в кращу сторону

Що дав проект "Холостяк" дівчатам - дивіться просто зараз",- написано в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Джессіка з "Холостяк 11" розкрила свою тактику з Михайлом Заливако: "почуття посилюються"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Улюблениця "Холостяка" Заливако Даша застукає його в номері з суперницею: "з Анькою в ліжку"

Також «Знай.иа " писав, що Розалі з "Холостяк 11" розповіла про провал у відносинах з Заливако: "ніби собачка на повідку"