Відомий російський гуморист і чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать майже 9 мільйонів шанувальників.

Зараз стало відомо, що на YouTube-каналі "Gazgolder" вийшов новий випуск програми "Музикаліті", на якому Галкін є ведучим.

Так, гостями нового випуску стали кумири нульових "Дискотека Аварія" і сучасні виконавці SODA LUV і BUSTER. За правилами шоу Максим Галкін пропонує гостям, що представляють два різних покоління, послухати п'ять популярних музичних композицій сучасних музикантів і оцінити їх.

"Аварія!

Пам'ятаєте, як їхні пісні рвали танцполи в нульових? Та що вже - і зараз який Новий Рік без їх треку!

ДИСКОТЕКА Аварія в новому випуску #Музикалити нарвалася на жорсткий гумор від шибеників SODA LUV і BUSTER (@soda_luv і @busterzy )! Прилетіло навіть мені!

Посилання в сторіс - дивіться, що слухаєте!", - написано в пості.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Соду і бустера в перший раз бачу і чую", " тепер долиною можна лякати всіх 😂", " Дискотека Аварія! "Ти в ритмі танцю, тобі нікуди діватися"«,» Ну "аварія", ну красені🔥 🔥 🔥", " сода і бустер , ну і упирі ! Як таких земля носить!! 👎 👎 👎 ", "А то, що крутили це реп? І взагалі якось до музики ставиться? Кошмар. Хто їх слухає?", "Мат перемат, розвалилися на стільцях... який би імідж у тебе не був, ти повинен проявляти повагу до співрозмовника, а це Хами малолітні, невже на такі дівчатка ведуться???!!!😏 ",- писали в коментарях фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Галкін показав їх з Пугачовою новонароджену дочку: "Видно, що копія Алли"

Як повідомляє портал «Знай.иа» "Рольові ігри?",- Максим Галкін у костюмі супергероя розсмішив перевтіленням

Також «Знай.иа " писав, що "Боже, яка краса": Максим Галкін похвалився зрілими квіточками Пугачової, Лобода постаралася