Fashion&celebrity-фотограф і експерт реаліті "Супер Топ-модель по-українськи" Соня Плакидюк часто ділиться з багатотисячною армією шанувальників порадами і яскравими кадрами зі свого життя.

Цього разу в Instagram-Stories вона заінтригувала фанатів після питання про нову "Холостячку". Адже СТБ обіцяло вже днями назвати ім'я героїні, за серце якої боротимуться учасники у другому сезоні романтичного реаліті.

Соня періодично відповідає на питання шанувальників. І часом на самі провокаційні. Так, фотограф вирішила не розвіювати, але і не підтверджувати чутки про те, що вона може стати новою героїнею "Холостячки".

"Хто знає, все може бути", - написала Соня.

Соня Плакидюк, фото: Instagram
Соня Плакидюк, фото: Instagram

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Успіх "Холостячки" на телебаченні був феєричним. І тому скоро українці побачать другий сезон романтичного проекту з цікавою героїнею та чоловіками, які прийдуть боротися за її серце.

"Після грандіозного фіналу першого сезону чимало успішних жінок виявили бажання прийти до нас, щоб спробувати побудувати відносини, які з різних причин ще не склалися в їхньому житті. За кілька останніх місяців ми зустрілися майже з усіма найбажанішими нареченими України, - говорить директор студії StarLightProduction Анна Калина.

Раніше ми повідомляли, зірки "ТМПУ" Плакидюк і Костромічова приділили Притулу перед мільйонами українців.

Як повідомляв "Знай.uа", Соня Плакидюк з "СТМПУ" живе без комплексів, поділилася досвідом.

Також "Знай.uа" писав, що Соня Плакидюк з розмахом відзначила головний день у році з Астаф'євою.