Сурогатне материнство досить затребуване в Україні і дозволено. Все про незвичайну послугу та особистий досвід пацієнток і батьків дізналася українська ведуча шоу "{одять чутки" Раміна.

Про зарплату сурогатної матері розповіла жінка, яка сама стала сурогатною мамою для 3-х дітей. Вона вважала за краще приховати власне обличчя.

Раміна розповіла, що в Україні сурогатне материнство коштує від 8 до 20 тисяч доларів за програму. А ось в США, наприклад, ціни починаються від 50 тисяч доларів.

"Така програма повинна коштувати трохи дорожче. Тисяч хоча б 20 доларів. Все одно це копійки-14-15 якщо рахувати. І несправедливо ще те, що за другу дитину ти отримуєш копійки – 2-3 тисячі доларів", - каже Світлана.

Також свою думку про зарплату висловила Марина, яка також приховала обличчя і в 2020 році стала сурогатною мамою.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Я теж вважаю, що фінальна виплата повинна бути трошки більше. Хоча б через те, що це непередавана біль, самі пологи це жахливий стрес для організму. Можна було б трошки більше. А щомісячні виплати цілком нормальні, я б їх не збільшувала. У мене було 400 доларів. Мені цього цілком вистачало і на добре поїсти для моєї майбутньої дитини, якого народжу і вистачало і дітей побалувати. Все вистачало", - каже жінка.

Раніше ми повідомляли, які документи потрібні, щоб вивезти дитину з України: у Мін'юсті знайшли найлегший спосіб.

Як повідомляв "Знай.uа", у мить ока, з українців почнуть списувати борги в онлайн-режимі.

Також "Знай.uа" писав, що українцям розкрили очі на оформлення шлюбу, статистика вражає.