Телеведуча проекту "Все Буде добре" Надія Матвєєва раніше вже ділилася історією порятунку собачки Семмі, яка разом з трьома іншими цуценятами була викинута в ліс взимку.

Її собачці Семмі майже 18 місяців, з яких більшу частину життя тварина знаходиться в сім'ї знаменитості. Надія виклала відразу кілька знімків з песиком, якого назвала найкращим у світі.

"Я і найкраща собака в світі💜 Всім привіт і яскравої весни💚", - написала Надія Матвєєва в підписі до публікації.

Надія Матвєєва, скріншот: Instagram
Надія Матвєєва, скріншот: Instagram

"Собачка у Вас дійсно красуня❤️", "Надюша, це правда, ви з Семі найкращі і гармонійна парочка, з чистим четвергом вас☺", "Надюша, захоплююся вами і обожнюю Семі!😍 🤗", "Семі прямо позує😍😍😍😍", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

І дійсно, Семмі дуже красива собака і позує так, ніби розуміє, що є частиною фотосесії із зіркою. На першій фотографії тварина стоїть до камери спиною, тягне лапку до Надії Матвєєвої і повертається до фотографа з дуже спокійним і впевненим поглядом.

Нагадаємо, ведуча "Все Буде добре" Надія Матвєєва показала свою міні копію: "Пес". У підписі до знімків телезірка зазначила, що собаки схожі на своїх господарів.

Як повідомляв "Знай.ua", "Відмінні результати": 52-річна ведуча "Все Буде добре" вразила пружними формами

Знай.ua писав, ведуча "Все Буде добре" навчить худнути раз і назавжди: "Бути стрункою постійно"