Популярна в соціальних мережах Українська блогерка Софія Стужук останнім часом частенько радує публікаціями зі Сполучених Штатів Америки, куди вона полетіла більше місяця тому.

Наприкінці минулого року через ускладнення під час боротьби з коронавірусом помер її колишній чоловік. А зараз, в сонячній Каліфорнії вона, разом з дітьми новим другом, яким виступає Андрій Шатирко з "Холостячки", проводить відпустку. Або ж подібна поїздка стала частиною нового етапу в житті Софії.

"💫Ну здрасьте приїхали💫 Instagram проти космічних активностей🥺💔Давайте заново?)", - написала Софія Стужук у підписі до цілої серії знімків з дітьми і Шатирко.

Стужук, скріншот: Instagram
Стужук, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Зайкии🔥", "Прекрасні мої дівчатка і хлопчики🚀 🚀 🚀❤️❤️❤️", - пишуть користувачі в коментарях. Зовсім недавно стало відомо, що Софія вирішила зробити собі силіконові груди. Вона ділилася своїми відчуттями після операції. Блогерка також додала, що Андрію теж подобається її нові груди. Тому всі ті пекельні муки того варті.

Нагадаємо, блогерша Софія Стужук розкрила секрет ідеального виховання: "Все правильно і добре...". Про це стало відомо завдяки новій публікації Софії Стужук в мережі Instagram.

Як повідомляв "Знай.ua", овдовіла блогерка Софія Стужук вперше показала груди до і після операції: "Великі, лялькові, ненатуральні"

Знай.ua писав, овдовіла блогерка Софія Стужук роздяглася до білизни і відповіла на важливі питання: "Око радіє"