В ефірі телепередачі "Як вийти заміж" стало відомо, що "Холостячкою" другого сезону виступить відома українська виконавиця, представниця України на пісенному конкурсі "Євробачення" і переможниця "Маски" Злата Огневич.

Відповідні публікації з'явилися на офіційних сторінках СТБ і проекту "Холостяк" в соціальній мережі Instagram.

"Гучний успіх першого сезону підтвердив, що ми на правильному шляху. Наша "Холостячка" стала головною телевізійною подією і найкращою програмою 2020 року. А глядачка СТБ з радістю підтримала діалог про сучасну жінку і рівноправність партнерів в кар'єрі і відносинах. Тому ми починаємо виробництво другого сезону, який стане ще однією важливою прем'єрою в осінній сітці СТБ", - заявляє керуюча директор телеканалу СТБ Людмила Семчук.

На сайті телеканалу вже можна залишати анкети, якщо хто-небудь з чоловіків готовий відкритися почуттям і поборотися за серце Злати Огневич. Провідним виступить всіма улюблений Григорій Решетник. Відомо, що прем'єра відбудеться восени.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дуже рада що вона, дуже хотіла, щоб Злата била❤️", "І дивитися не буду ....", "Спасибі, що не Леся", "Неочікувано🔥", "Ну таке ... думала буде щось краще ... ", "Капець, кому вона потрібна і хто її знає цю співачку ??? Це провал (", "Круто🔥❤️ Сподіваюся, Клопотенко прийде до ней😂", - пишуть користувачі в коментарях.

"Мій шлях до себе розпочався рік тому після хворобливого розриву відносин, які я вважала ідеальними. Я дуже хочу сім'ю, але люди не повинні розчинятися тільки в стосунках. Для мене важливо спільний розвиток в парі, коли і в чоловіка, і у жінки є своя справа, в яке вони залучені всією душею. Тому я йду на "холостячки", щоб зустріти чоловіка своєї мрії", - пише Злата Огневич у себе на сторінці в Instagram.

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако допоміг учасницям розкріпачитися і переглянути принципи: "Безцінний досвід"

Як повідомляв "Знай.ua", улюблениця "Холостяка" Заливако Даша застукає його в номері з суперницею: "З Анькою в ліжку"

Знай.ua писав, ексхолостяк Макс Михайлюк був присутній при народженні дочки: "Тато завжди буде поруч"