Президент України Володимир Зеленський заявив, що державний прапор України символізує свободу і гідність – саме це відрізняє нашу країну від Російської Федерації, де процвітає тоталітарний режим і несправедливість по відношенню до простих громадян.

Глава української держави опублікував на своїй офіційній сторінці в Instagram патріотичний пост, в якому вказується, що всі в світі знають про те, що означають кольори на прапорі України.

"У кожному куточку світу, залежно від традицій, одні й ті самі кольори символізують абсолютно різне. Але всі на планеті знають, які кольори символізують свободу і гідність. Це – Україна", - написав Володимир Зеленський.

Володимир Зеленський, фото з Instagram

"Два кольори мої два кольори...", "Нам цю х*йню набридло слухати, нас цим не нагодуєш і за комунальні не заплатимо", "Що там з тарифами?", - коментують українці.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція "Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

скріншот

Раніше ми писали про те, що Володимир Зеленський покликав Володимира Путіна на Донбас, щоб поставити крапку: "Ми не боїмося".

Нагадаємо, Володимир Зеленський зробив термінову заяву: "Бачать справжні мотиви Росії".

Як повідомляв портал Знай.uа, Володимир Зеленський опублікував найстрашнішу телефонну розмову: "Зможемо наблизитися".

Також портал Знай.uа писав, що Олена Зеленська почала боротьбу з черговим українським "ворогом": "Перші зрушення".