Донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч підписників.

Нещодавно 16-річна модель і блогерка розмістила в соцмережі свіжий знімок, зроблений в Києві в четвер, 29 квітня. У кадрі Маша позує в абсолютно новому образі – в рокерській чорній курточці, а також у темній перуці та капелюсі на голові. До речі, це вбрання візуально робить дівчину старшою за її юний вік.

"Як вам сьогоднішня погода, як вам зачіска?"- поцікавилася у підписників Полякова-молодша.

"Погода супер, зачіска залікова", "Я подумав що це Майкл Джексон, думаю це вам більше як комплімент", "Боярський вже не той 😂", - зазначили коментатори.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Маша Полякова, фото з Instagram

Варто зазначити, що нещодавно Маша відпочивала на турецькому курорті Кемер з мамою, бабусею і молодшою сестрою. Звідти вона публікувала досить відверті знімки в купальнику.

Раніше ми писали про те, що 16-річна Маша Полякова виставила напівголе тіло сонцю: "Гаряча штучка".

Нагадаємо, 16-річна Маша Полякова нарвалася на критику через макіяж: "Змий цю потворність!"

Як повідомляв портал Знай.uа, донька Олі Полякової заговорила про весілля: "Ти ж його не любиш".

Також портал Знай.uа писав, що донька Олі Полякової Маша зізналася, на що їй доводиться йти через батьків: "Маман змусила".