У кримінальній справі письменника Дмитра Стародубцева, підозрюваного в зґвалтуванні дитини, з'явилися невідомі раніше епізоди. Про це пишуть росЗМІ з посиланням на правоохоронців.

У жовтні минулого року автора еротичних романів заарештували у справі про зґвалтування неповнолітньої. Йому ставився пункт "а" частини 3 статті 132 КК РФ, загрожувало до 15 років позбавлення волі.

Дії Стародубцева могли спричинити заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю 11-річної дівчинки або зараження її ВІЛ-інфекцією, або інші тяжкі наслідки.

Дмитро Стародубцев, фото з соцмереж
Дмитро Стародубцев, фото з соцмереж

Все почалося з того, що 23-річна дівчина звернулася в поліцію із заявою, що більше 10 років тому її неодноразово ґвалтував співмешканець матері. Перший випадок стався в 2007 році в сауні. Також він здійснював насильницькі дії щодо неї в квартирі на Ленінградському шосе. Він погрожував і застосовував насильство до своєї жертви.

За інформацією ЗМІ, Стародубцев діяв не один. Протягом декількох років чоловіки заводили відносини з матерями-одиначками і завойовували їх довіру, щоб згодом спокусити їх доньок.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

За однією з версій, письменник надихався педофілією, щоб писати свої еротичні романи.

Нагадаємо, чоловік силою затягнув 6-річну в під'їзд для наруги: перехожі не пройшли повз.

Як повідомляв портал Знай.uа, поліцейський поглумився над дівчиною з інвалідністю, яка просила його про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що на Херсонщині затримали небезпечного злочинця: збезчестив і вбив 7-річну дитину.