Українці втомилися від завищених цін на комунальні тарифи і запропонували своє вирішення нагальної проблеми.

Відповідні петиції з'явилися на сайті президента України вчора, 29 квітня.

Ініціатором першої петиції виступив Шкоропад Олександр Вікторович, який пропонує скасувати ПДВ на комунальні послуги, адже це дасть новий поштовх економіці і не буде "перетворювати українців на жебраків".

"Громадяни отримавши заробітну плату і сплативши всі податки, а це не менше 40% повинні ще віддавати державі 20% від ціни платіжок. Де справедливість більшість отримують мінімалку. Негайно скасувати ПДВ, це дасть новий поштовх економіці, а отже і наповнить бюджет. Достатньо перетворювати українців на жебраків",- написано в петиції.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Ініціатором другої петиції виступила Костиря Ірина Володимирівна. українка пропонує, щоб депутати оплачували комунальні послуги зі своїх зарплат, як це роблять українці з мінімальним рівнем доходу, а не жили за їх рахунок.

"Щоб всі народні обранці оплачували комунальні послуги зі своєї зарплати, як це роблять люди з мінімальним рівнем доходу, а не жили за рахунок народу і тоді не доведеться піднімати ціни на оплату комуналки для народу!!!",- говортся в тексті петиції.

На даний момент вдалося зібрати всього 13 підписів на двох і у авторів є ще 91 день, щоб зібрати необхідні 25 тисяч підписів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Сезон кліщів не за горами, українці просять про допомогу: де вас підстерігає небезпека. Українці звернулися до Президента України Володимира Зеленського з проханням скласти державну програму з обробки парків і зелених зон міст від кліщів.

Як повідомляє портал «Знай.иа» В Європі зарплата 2 тисячі євро, в платіжках приходить 200: українці вимагають зробити комуналку 10% від мінімалки. На сайті президента України з'явилася Нова петиція, яка пов'язана з тарифами на ЖКГ. Автор вимагає, щоб негайно припинився грабіж українських громадян.

Також «Знай.иа " писав, що Власникам собак вимагають створити спеціальні майданчики для вигулу тварин: "доводиться знущатися...." На сайті президента України з'явилася Нова петиція, автор якої вимагає від влади створити Державну програму для вигулу собак.