Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно 51-річна знаменитість стала героїнею шоу "Мій секрет", ведучою якого є Маша Єфросиніна. Так, артистка видала кілька особистих таємниць, вражаючи історіями з життя не тільки зіркову колегу, але безліч українців.

Зірка не соромилася давати відповіді навіть на відверті запитання, в тому числі детально розповіла про пластичні операції, адже не приховує, що зверталася за допомогою до хірургів. Крім цього Ірина видала, що обожнює різні косметичні процедури, відвідуючи салон близько двох разів на тиждень.

Першу свою пластичну операцію виконавиця зробила близько 21 року тому - після народження старшого сина Гліба Оверчука. На такий крок артистка пішла через глузування колег.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Мені здавалося, що я така некрасива, а ще й мої колеги наді мною знущалися, бо я народила, що я вже не повернуся...

В мене весь час були "малящие" очі, наче я плачу, трошки нависали.

Це в мене від тата."

Ірина Білик, скріншот YouTube

Насамперед Білик змінила розріз очей, але на цьому не зупинилася: знаменитість виправляла форму носа, робила підтяжку обличчя, злегка збільшувала губи.

Ірина Білик, скріншот YouTube

Ірина Білик, скріншот YouTube

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Білик у сльозах розповіла про важкохворого брата

Також 51-річна Ірина Білик розлучається з чоловіком, українці вражені

А ще 51-річна Ірина Білик на "Масці" вразила українців зовнішністю