Тренерка "Зважених та щасливих", а також колишня дружина відомого українського боксера В'ячеслава Узєлкова, Марина Боржемська активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 550 тисяч підписників. Зараз вона написала черговий пост про те, як підтримувати струнку фігуру перебуваючи у відпустці.

Так, в рекомендації від тренера потрапили: піші прогулянки, плавання, йога з медитацією і для самих не ледачих - тренажерний зал.

При цьому Боржемська попередила, що навіть 10 днів ліні у відпустці зіграють з вами "злий жарт" на вагах.

Марина Боржемская, фото: Instagram
Марина Боржемская, фото: Instagram

"Як тренуватися у відпустці?

Коли ми їдемо на море, у відпустку, хочеться тільки релаксувати і нічого не робити.

Є така думка?

Навіть 10 днів ліні потім зіграють з вами злий жарт на вагах. Звичайно, не потрібно змушувати себе щодня вставати о 7 ранку і виснажувати тренуваннями, але є варіанти, як тримати себе у формі на відпочинку.

✅Багато гуляти. Якщо ви поїхали на відпочинок просто в інше місто, щоб перезавантажитися, ви можете гуляти по вулицях і насолоджуватися архітектурою. При подорожі в нове незвідане місце, час проходить непомітно - ви будете розслаблятися і просто гуляти, кількість ваших кроків буде збільшуватися, а калорії зменшуватися.

✅Плавати. Якщо ви їдете на море, то найкраще тренування, яку можна собі уявити – плавання. Полежали на пляжі, розслабилися, а потім забігли в море і поплавали. Все просто і корисно.

✅Йога, медитація, зарядка. Ви прокидаєтеся в готелі, у вікно світить сонце. Як же приємно вставати в прекрасному настрої, коли не потрібно думати про турботи і побутові питання. Можна спокійно зробити зарядку, розтяжку і помедитувати. Це все допоможе тримати тіло в тонусі. А якщо ви ще зможете пробігтися по набережній, буде чудово!

✅Зал. І, звичайно, у багатьох готелях є спортивні зали, в яких ви можете тренуватися. Розумію, що не всі хочуть на відпочинку виснажувати себе тренуваннями, але впевнена, є і любителі ранкових занять на тренажерах 😉

А ви займаєтеся на відпочинку?",- написала в пості тренер.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тренер "Зважені та щасливі" Боржемська дала рецепти, які не збільшать боки: "весняні"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Колишня Узєлкова Боржемська звернулася до головного чоловіка в житті: "обіймаю і люблю"

Також «Знай.иа " писав, що Колишня дружина Узєлкова Боржемська показала як продовжити молодість: "не помічаємо, що хочемо..."