Відомий російський естрадний співак, актор і композитор Філіп Бедросович Кіркоров частенько радує своїх шанувальників новими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 4,7 мільйонів чоловік.

Виконавець 30 квітня 2021 року святкує своє 54-річчя. До привітань підключилися багато зірок шоу-бізнесу, включаючи і українських Камалію, Олю Полякову і багатьох інших. Наприклад, суперблондинка виставила фото з Філіпом Кіркоровим, який обіймав її ззаду. Співачка присвятила йому багато теплих слів, а також побажала вічного хайпу.

Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube
Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube

Пропонуємо вам фрагменти з декількох з безлічі концертів естрадного співака, на яких відбувається щось незрозуміле. На одному з відео Кіркоров постав на сцені, поки знаходиться жінка і треться головою і руками зі стратою об місце між ніг. Навіть Виконавець не може знайти слів для опису того, що сталося.

Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube
Філіп Кіркоров, скріншот: Youtube

На другому співає, перебуваючи в залі зі своїми шанувальниками. І начебто нічого поганого не відбувається, Кіркоров приймає квіти, але потім спускається, щоб повернутися на сцену і б'є жінку по голові. Ймовірно, вона щось йому сказала.
І наостанок, Філіп Кіркоров знову знаходиться біля фанатів, і з однією з них навіть вирішив пообніматься. Однак і "побешкетувати", піднявши ніжку і плаття жінки так, щоб повністю оголити її попу перед тисячами людей.

Нагадаємо, найбагатша співачка Камалія засипала компліментами чужого чоловіка: "Кумир, наставник"

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", 53-річний Філіп Кіркоров в інвалідному візку зізнався у зраді: "Підступна і сексуальна"

Знай.ua писав, "В голову напекло?", - Полякова розгнівала українців ніжностями з Кіркоровим