Українська актриса, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", продовжує радувати шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать близько 810 тисяч чоловік.

І зараз знаменитість сама вирішила заговорити про злети і падіння, адже останнє - невід'ємна частина розвитку. І при розвитку слід дотримуватися балансу між комфортом і ризиком, при якому і відбуваються промахи.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

"Всі рази, коли ви обламувалися і вас обламували, коли виявлялися не при справах, але вставали і йшли далі. Всі рази, коли були на межі втратити надію або переживали розчарування і фрустрацію, коли переставали вірити в себе, але продовжували... Цей досвід загартовував вас, ваш м'яз впевненості в собі і довіри до світу...", - пише Ксенія Мішина в підписі до публікації.

Після цього актриса розповіла історію, яка сталася на проекті під назвою "Україна сльозам не вірить" з дівчинкою Ксюшею. Тоді журі заявили, що у неї проблеми і з танцями, і співом, тому задалися питанням - може виступи не для неї? Однак Мішина пішла далі і усвідомила, що падіння не виступають приводом зупинятися.

Ксенія Мішина, скріншот: Instagram
Ксенія Мішина, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, "Холостячка" Ксенія Мішина зізналася, на що їй доводиться йти: "Ховати близьких"

Як повідомляв "Знай.ua", Ксенія Мішина розчулила ніжностями з Олександром Еллертом: "Як школярі"

Знай.ua писав, "Холостяк" Макацарія зводив 19-річну кохану на обряд шмагання гілками: "З Вербним..."