30 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбувся дев'ятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього чотири учасниці - Анна Богдан, Джессіка Чеги, Дарина Ставничева і Розалі Номбре. Адже Міша прийняв рішення розпрощатися з Юлією Бельченко за крок до знайомства з батьками та друзями. Зараз на порталі WomanMagazine з'явилося інтерв'ю з дівчиною, в ході якого "Зайка" розповіла про своє життя до проекту, амбасадорство, роботу на заводі та інше.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

За словами Юлі, її життя було досить насиченим до проекту, бо вона вчилася в університеті, працювала в музеї, підробляла на заводі і в цей момент отримувала ступінь магістра. Після цього місяцями сиділа в офісі і при можливості подорожувала. Завод же "Зайка" вибрала через можливість поєднувати його з навчанням.

"Для мене це було, немов стрибок з парашутом. Дуже хвилююче і трохи страшно. Конкурс краси-це моя дитяча мрія. Мені завжди здавалося, що учасниці, як героїні казок, в красивих сукнях і з короною. Але головна мета участі в конкурсах краси - це робити добро в більшому масштабі, долучити до цього величезну кількість людей, нагадати їм про соціальну відповідальність", - говорить дівчина про рішення піти на конкурс "Міс Україна Всесвіт" 2019 року.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

На питання про те, чи була вона фанаткою проекту "Холостяк" ще до участі в ньому, дівчина відповіла, що дивилася практично всі сезони.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Я дуже романтична і сентиментальна. Вірю в любов, як у казці. Тому так, я дивилася проект, плакала і раділа разом з учасницями", - додала Юля "Зайка".

Вона розповіла, що дуже схожа з Мішею, і помітила це ще на першому побаченні. Вони навіть говорять однаковими фразами, за її словами. І подібне, моментальне налагодження контакту з чоловіком, велика рідкість. Сама дівчина не дуже часто так зближується з людиною, а ось "Холостяк" викликав у неї велику симпатію з перших хвилин.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Далі Юля відповіла на питання про ініціативу і зазначила, що важливо розуміти, заради кого взагалі все це робиться. Бо для когось вона б не напружувалася.

"Просто чекала б його проявів. Вся справа в самій людині. Якщо чоловік мені дорогий, я готова робити кроки назустріч, але тільки поки відчуваю, що мої почуття взаємні і у наших відносин є майбутнє", - зазначила колишня учасниця "Холостяка".

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако розпрощався з улюбленицею українців Юлією " Зайкою": далі знайомства з батьками

Як повідомляв "Знай.ua", Російський "Холостяк" з тріском провалився: чому глядачам не полюбився Тіматі

Знай.ua писав, українці повідали Решетнику, хто вилетить з "Холостяка": "Джессіка дістала вже"