30 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбувся дев'ятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього чотири учасниці - Анна Богдан, Джессіка Чеги, Дарина Ставничева і Розалі Номбре. Адже Міша прийняв рішення розпрощатися з Юлією Бельченко за крок до знайомства з батьками та друзями. І вся Україна була шокована через це рішення з боку Заливако.

"Щас мені тисне в грудях. Так, прощання було складним. Подобалася і подобається. Я прорахувався...", - каже "Холостяк" після того, як відправив Юлю додому.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Дівчина дала інтерв'ю виданню WomanMagazine, в ході якого відповіла на питання про побачення, боротьбу і дівчині для Михайла.

"Про таке покарання за програш я дізналася вже коли все сталося. Мені не хотілося віддавати побачення. Але я себе поважаю і вважаю, що, якщо чоловік захоче побачитися, він запросить мене на побачення без правил, покарань та ігор. Для мене важливо було, як вчинить в цій ситуації Міша, адже не тільки дівчина повинна боротися за відносини – це завдання для двох", - заявляє Юля "Зайка" на питання про боротьбу до самого кінця за "Холостяка", коли дівчина просто віддала своє побачення інший.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Після цього їй поставили останнє запитання. Їй потрібно було охарактеризувати дівчину для "Холостяка", щоб Михайло жив щасливим життям. Юля ж заявила, що справа зовсім не в якостях або рисах характеру.

"Ми щасливі з тими, кого любимо, і хто відповідає взаємністю", - підсумувала колишня учасниця проекту.

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако розпрощався з улюбленицею українців Юлією "Зайкою": далі знайомства з батьками

Як повідомляв "Знай.ua", "Холостяк" Добринін довів рідного 80-річного дідуся до сліз: "Не заслужив..."

Знай.ua писав, "Холостяк" Заливако приготував Ганні Богдан зустріч з Євгеном Клопотенком: він покаже майстер-клас