"Укрзалізниця" анонсувала рейди представників правоохоронних органів у поїздках на травневі свята.

Це зроблено з метою перевірок дотримання карантинних обмежень і заходів безпеки. Зокрема, йдеться про носіння українцями масок. Боротися з цим буде як Нацполіція, так і воєнізована охорона "Укрзалізниці". Про це заявив керівник з комунікацій та маркетингу пасажирського напрямку "УЗ" Олександр Шевченко.

"Укрзалізниця", скріншот: Youtube
"Укрзалізниця", скріншот: Youtube

Також стало відомо, що в кожному поїзді буде проводитися спеціальна обробка всіх контактний поверхонь до і після рейсів. А у вагонах вже встановили санітайзери з дезінфікуючими засобами. А ось пасажирів, які не дотримуються правил, можуть висадити з поїзда, за словами Олександра Шевченка.

"Укрзалізниця", скріншот: Youtube
"Укрзалізниця", скріншот: Youtube

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Теоретично, згідно з правилами перевезень, начальник поїзда має таке право. Але застосовувати фізичну силу до людини, якщо він відмовляється це зробити, тобто взяти його за руку і витягнути з поїзда, він не може", – додав він.

Тому ігнорування зауважень з боку провідників спричинить за собою залучення поліції в таких випадків, як для висадки пасажира без маски з поїзда.

"Укрзалізниця", скріншот: Youtube
"Укрзалізниця", скріншот: Youtube

Нагадаємо, Укрзалізниця "викупала" харків'ян під крижаним душем в аварійній електричці

Як повідомляв "Знай.ua", українці просять звернути увагу на свавілля в поїздах "Укрзалізниці", людей продовжують бити: історія з Настею луговою навчила

Знай.ua писав, Укрзалізниця запустить 11 додаткових поїздів: куди і коли