Відомий український комік і актор студії "Квартал 95" Юрій Ткач розповів про проблему, з якою зіткнувся під час фестивалі "Весело" в Туреччині.

Про це гуморист розповів у своїх Insta-stories.

Відомо, що Юрій Ткач разом зі своєю дружиною Вікторією вирушили до Туреччини на щорічний фестиваль "Весело", разом зі студією "Квартал 95" і "Жіночим кварталом". Поки захід тільки починається, гуморист вирішив розповісти про буденні проблеми, з якими зіткнувся на відпочинку.

Юрій Ткач / скріншот з відео
Юрій Ткач / скріншот з відео

У Insta-stories Ткач розповів, що у нього вискочив герпес на губі, що йому зараз дуже не до речі. Щоб хоч якось позбавиться від проблеми, він намазав рану сметаною, проте поцікавився у шанувальників, чим ще можна усунути проблему.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Значить вискочив герпес, не знаю, що робити. Помазав трохи сметанкою. Може є якийсь народний метод? Підкажіть, будь ласка. Ось є такі дні, коли треба, щоб ввечері у тебе були чисті губи. Ось що робити?",- запитав Юрій Ткач.

Сторіс Юрія Ткача / скріншот
Сторіс Юрія Ткача / скріншот

Вже через кілька годин гуморист поспішив з подругою на спартакіаду з маззю від герпесу в руках, проте наскільки вона йому допомогла, він не розповів.

Сторіс Юрія Ткача / скріншот
Сторіс Юрія Ткача / скріншот

Нагадаємо, що Євген Кошовий та Юрій Ткач на сцені "Вечірнього Кварталу" показали сценку повернення українців з "оздоровчого" єгипетського відпочинку.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юрій Ткач виставив кумедне фото, але шанувальники почали його жаліти.

Також Знай.uа писав, що Юрій Ткач з дружиною взяли участь у шоу, розповівши свою романтичну історію