Лише недавно, у вівторок, 12 квітня 2021 року, на День космонавтики, у Валерія Меладзе народилася дочка.

Це вже третя дитина в шлюбі з Альбіною Джанабаєвої і шоста дитина для музиканта взагалі. А зараз нарешті стало відомо, як же подружжя назвало новонароджену дівчинку. Валерій і Альбіна дали їй ім'я - Агата. Вони також виховують двох синів - 17-річного Костянтина і шестирічного Луку.

Про це випадково проговорився дядько малятка Костянтин Меладзе в ефірі каналу Kyiv Live.

Костянтин Меладзе / фото : instagram.com/meladzemusic/
Костянтин Меладзе / фото : instagram.com/meladzemusic/

"Я вшосте став дядьком. Племінницю назвали Агатою", - заявив продюсер.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нещодавно Валерій викладав забавну фотографію, на якій він постав у магазині для найменших. Новоспечений тато заявив, що тепер це його улюблений магазин. Однак знімок був зроблений саме у відділі для хлопчиків, хоча народилася у них дівчинка.

"Батяняя🥰 😍 🤩щастя, дорогий", "Вам для Девчулі треба дивитися😍", "Валерій 🥰ви як дороге вино)", - писали деякі з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, новоспеченого татуся Валерія Меладзе занесло в хлопчачий відділ: "Дівчинка ж народилася..."

Як повідомляв "Знай.ua", шанувальники Валерія Меладзе сторопіли від новини про шосту дитину: "Не кожна подужає"

Знай.ua писав, Валерій Меладзе став багатодітним татусем: Джанабаєва народила йому третю дитину. При цьому, примітно, що всього 5 днів тому Альбіна відсвяткувала свій 42-й день народження, і тут же зробила собі своєрідний подарунок.