30 квітня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбувся дев'ятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього чотири учасниці - Анна Богдан, Джессіка Чеги, Дарина Ставничева і Розалі Номбре. Адже Міша прийняв рішення розпрощатися з Юлією Бельченко за крок до знайомства з батьками і друзями. Тому дівчина і написала публікацію, щоб описати те, що відбувається і свої почуття. Вона заявила, що вирішила діяти після кількох втрачених можливостей, тому і пішла в наступ.

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Однак інші учасниці засудили цей вчинок, вирішивши, що цей крок проти них.

"Не хотілося, щоб Міша знову бачив мене сумною, тому намагалася це приховати. Мої останні ресурси вигоріли і на їх місці залишився лише попіл. За підсумком я зовсім втратила себе. Взагалі не розуміла, що відбувається. Де вчать проявляти любов до дорогої людини? Ми закінчуємо школи та університети, отримуючи знання, але найнеобхіднішого там не дають, не розповідають. Я не холодна і беземоційна, я просто не вмію проявляти свої почуття", - написала Юлія "Зайка" в публікації".

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Після цього дівчина додала, що не знає, як боротися за серце чоловіка в компанії інших дівчат, хоч і намагалася, поки були сили. Однак нічого не вийшло... тепер у неї відключилися емоції, відсутні почуття і сльози. Всередині порожнеча, яка набагато страшніше рани.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, "Холостяк" Заливако розпрощався з улюбленицею українців Юлією "Зайкою": далі знайомства з батьками

Як повідомляв "Знай.ua", Юля "Зайка" не виправдала другий шанс від "Холостяка" Заливако, покине шоу в 9 випуску

Знай.ua писав, Юля "Зайка" натякнула на любов з Заливако після вильоту з "Холостяка": "У наших відносин є майбутнє"