У мережі розсекретили, хто покине проект "Холостяк" з Михайлом Заливако в 10 випуску.

Відповідний ролик з'явився в TikTok.

Відомо, що вже наближається фінал 11 сезону "Холостяка", в якому головним героєм став бізнесмен Михайло Заливако. В останньому випуску проект покинула фаворитка українців Юлія "Зайка", залишивши за собою Дарину Станвіча, Анну Богдан, Джесіку Чеги і Розалі Номбре.

Церемонія троянд / скріншот з відео
Церемонія троянд / скріншот з відео

Незважаючи на те, що наступний випуск представлять українцям лише через тиждень, шанувальники проекту вже почали будувати здогади, кого Михайло Заливако відправить додому наступною.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

В кінці 9 випуску телеканал "СТБ" показав анонс наступної програми, в якому глядачі побачили знайомство холостяка з батьками і близькими учасниць, а також церемонію вигону. Однак, українців залучили не нескінченні скандали між учасницями і" Холостяком", а саме фінальні кадри, на яких Заливако садить в машину вибула дівчину.

Кадр з "Холостяка" / скріншот
Кадр з "Холостяка" / скріншот

На думку однієї з глядачок, у вікні машини можна розгледіти світлу голову, що натякає на відхід Дар'ї Ставнича в наступному випуску.

@nastyn_evtushenko

#холостяк2021 #холостякукраина #холостякстб #холостяквыгон #холостяксовкусом #спойлер #шоу #настун #холостяк11

♬ All The Way Up - Fat Joe & Remy Ma

У той же час автор відео вказала в коментарях, що не на 100% впевнена, що піде саме Дарина, оскільки на відео дійсно складно розібрати образ учасниці.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Михайло Заливако приготував особливий подарунок Ганні Богдан.

Як повідомляв портал Знай.uа, Юлія "Зайка" дала інтерв'ю ще до свого відходу з проекту.

Також Знай.uа писав, що "Холостяк" Заливако розпрощався з улюбленицею українців Юлією "Зайкою": далі знайомства з батьками.