Зовсім скоро українці відсвяткують світле свято Великодня. Багато проведуть цей день в колі сім'ї і близьких друзів, проте не всіх випаде можливість привітати в живу. Тому ми підготували для вас найкрасивіші і теплі привітання для рідних і близьких.

Привітання в прозі

У світле і добре свято Великодня від щирого серця хочу побажати, щоб в родині всі були здорові, щоб поруч завжди були вірні і добрі друзі, щоб у справах чекав успіх і удача, щоб життя сповнене було щастя, надії, любові і благодаті.

***

Вітаємо з Великоднем! Нехай це світле свято розквітне в душі новими світлими мріями, добрими і славними прагненнями! Бажаємо, щоб велика любов супроводжувала вас у всіх земних справах.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

***

Вітаємо зі Світлим Христовим Воскресінням. Світла і добра, благоденства і процвітання, віри і любові вам. Миру і щастя дому вашому, Вам, рідним і близьким. Христос воскрес!

Великдень, скріншот: YouTube
Великдень, скріншот: YouTube

***

Христос Воскрес! Від щирого серця вітаю зі святом Воскресіння Христового! Нехай ваше життя і життя близьких і улюблених вами людей буде такою ж сонячною, радісною і рясною, як в цей день. Нехай Ангел Хранитель надійно захищає вас від бід, хвороб, приносить у ваш будинок світло, тепло і любов.

***

Христос Воскрес! У це світле свято можна побажати тільки здоров'я, щастя, любові, миру і душевного спокою. Нехай у вашому домі завжди буде тепло і затишно. Нехай панують в ньому розуміння, любов і турбота!

Поздоровлення в картинках

Нагадаємо, що в Україні святкові богослужіння на Великдень можуть відвідати понад мільйон віруючих.

Як повідомляв портал Знай.uа, правильні молитви для домашнього освячення пасок і яєць на Великдень.

Також Знай.uа писав, що чекає українців, які зібралися до церкви святити яєчка.