Українці періодично скаржаться на обслуговування в мобільному банку Монобанк. Клієнти відзначають не тільки блокування карт, але і дрібні збої в системі.

Цього разу українці скаржаться на те, що в банку заблокували карту і він навіть не розуміє причину. Відповідний відгук клієнт опублікував на сайті Мінфін.

Клієнт розповів, що в один прекрасний день його карту просто заблокували. І пояснення цьому для нього немає досі. Його питання знаходиться на розгляді вже 1,5 місяця, а в підтримці не можуть відповісти, що не так. За словами українця, він відразу ж виконав інструкції і тепер йому залишається тільки чекати рішення банку, який не поспішає реагувати на повідомлення клієнта.

" 19 березня заблокували карту. Подзвонив в службу підтримки, де мені пояснили, що карта була заблокована фін. моніторингом і що мені потрібно зайти на мою пошту і подивитися від них лист. У листі були наведені варіанти, як я можу підтвердити свої доходи. Через годину на цей лист відправив скан довідки про доходи з місця роботи, на що отримав відповідь «спасибі, чекайте ведеться перевірка». І ось уже півтора місяці, як я не отримав хоч який-небудь фідбек, розуміння з боку банку, що взагалі відбувається. На мої дзвінки в службу підтримки мені в байдужій формі просто відповідають»чекайте, ведеться перевірка". Карта основна, є клієнтом банку три роки і коли відбувається така ситуація хотілося б розуміти, що взагалі відбувається",-

У підтримці банку тільки відповіли, що в особистих повідомленнях перевірять інформацію.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше ми повідомляли, "ПриватБанк" закриває доступ до карток, клієнти обурюються.

Як повідомляв "Знай.uа", виверти банків на кредитах викрили, як не потрапити на гігантські відсотки.

Також "Знай.uа" писав, що ПриватБанк закриває відділення по всій Україні.