Зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон, після запису нового альбому, продовжує радувати своїх шанувальників різними історіями з життя. Цього разу Наталія продовжила розповідати цікаві кухонні лайфхаки у своїй майже постійній рубриці "Готуємо жартома з Наталією Фаліон".

Наталія Фаліон розповіла, як можна приготувати буряк з хріном - це особливий рецепт, який можна робити просто неба.

Про це стало відомо завдяки новому відео на YouTube-каналі Наталії Фаліон, під назвою: "А хріну у нас до хріна #Лісапетний батальйон".

Наталія Фаліон, скріншот: YouTube
Наталія Фаліон, скріншот: YouTube

"Сама невдячна робота - терти хрін, але без цієї роботи не буває Великодніх свят. Кожен раз це чомусь мені попадається, ніхто не хоче - ані діти, ані онуки. Тру, я поки ще не плачу, але вже відчуваю процес скоро почнеться. Буряк з хріном - це можна купити звичайно, але ніщо не замінить домашній, власноручний, перетертий хрін з буряком.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Я знаю, сьогодні роблять це сотні господинь, я всім співчуваю - тому що вони теж плакатимуть, як я. Впевнено продовжую робити найсмачніше блюдо. Щоб ніхто не сказав, що ось у неї вдома ні хрєна не було. Я не знаю що буде, але хрін буде обов'язково. Брехня, я не плакала, не знаю - чи то хрін паршивий, то я така сильна.

Наталія Фаліон, скріншот: YouTube
Наталія Фаліон, скріншот: YouTube

На вулиці така гарна погода, що я навіть не хотіла це робити вдома. Хрін, потерла на вулиці. Два такі великі червоні буряки, не знаю, все використаю або не все, вже буду пробувати за смаком - чого більше додати хрону або буряка. Так що все йде за планом. Як я люблю цю роботу, почуття свята, прекрасно.

Наталія Фаліон, скріншот: YouTube
Наталія Фаліон, скріншот: YouTube

Залишилося зробити мій хрін правильно, дуже важливо підібрати правильну кількість цукру, солі, оцту. Дуже простий рецепт. Може хтось ще там додає якісь прибамбаси.", - поділилася Наталія Фаліон.

Раніше повідомляли, зірка "Лісапетного батальйону" Наталія Фаліон зібралася лізти в піч на Великдень: "Всіх сусідів запросила".

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Лісапетного батальйону" Фаліон опинилася в рабстві за своїм бажанням: "Хрін знає, коли закінчиться".

Знай.uа писав, рецепт варених Сирників від зірки "Лісапетного батальйону" Фаліон: "Дієтичні".