Відома українська співачка Світлана Лобода, яка вже давно живе і працює в сусідній Російській Федерації, але продовжує приїжджати до Києва та інших міст з виступами, продовжує спілкуватися зі своїми шанувальниками за допомогою історій.

Цього разу Світлана привітала фанатів і просто любителів музики з великим християнським святом - Великоднем.

Про це стало відомо завдяки короткій Stories Світлани Лободи в мережі Instagram.

Історія Світлани Лободи, скріншот: Instagram
Історія Світлани Лободи, скріншот: Instagram

На свіжому кадрі можна побачити цікаву картинку - зірка тримає в руках паску, яку можна назвати традиційною, на ній розташувалася запалена церковна свічка. Також на передньому плані фахівці прикріпили пару білих голубів, які символізують, зазвичай, мир, доброту і силу об'єднання. Не дарма саме цих птахів використовують під час весільної церемонії.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також цікаво, що Світлана Лобода вибрала стриманий наряд з якого можна побачити тільки один елемент - чорну кофту формату "оверсайз", що звисає з ніжних плечей співачки. У макіяжі Світлана теж була доволі стриманою - припудрені щічки і ніжно-рожева помада доповнили образ загадкової блондинки.

На превеликий жаль шанувальників, на цю історію неможливо поставити лайк або коментар. Однак, як ми пам'ятаємо - Світлані можна написати в особисті повідомлення і подякувати їй за привітання.

Раніше повідомляли, Світлана Лобода подарувала сотні тисяч приголомшливим дівчаткам, але зовсім не донькам: "Переконали".

Як повідомляв Знай.uа, майже потрійний татусь Анатолій Анатоліч приголомшив зізнанням: "Це у нас сімейне...".

Знай.uа писав, Світлана Лобода запалила з красенем у всіх на очах і це не Тілль: "Нереальна".