Українка розповіла про "підводні камені" в іпотеці від "Ощадбанку", про які не розповідають на початку співробітники банку.

Відповідна заява з'явилася в розділі відгуків на сайті Мінфіну.

Практично кожен український банк пропонує громадянам оформити у них іпотеку під різну ставку річних. За словами Шалімової Ірини, "Ощадбанк" пропонує найвигідніші умови з усіх представлених на ринку, проте є величезний нюанс, який боляче вдарить по гаманцю.

Ощадбанк / скріншот з відео
Ощадбанк / скріншот з відео

Як з'ясувалося, приваблива пропозиція зі ставкою в 9,99% річних не обійшлося без обов'язкових платних послуг. За словами жінки, на сайті нічого про це не вказано, тому вона і не підозрювала про підступ.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Лише коли вона прийшла у відділення банку, їй сказали, що для того, щоб отримати іпотеку в цій фінансовій установі, їй необхідно оформити карту "Еліт", обслуговування якої обходиться в 10 тисяч гривень на рік.

"Тобто за 10 років іпотеки переплата 100 000 гривень. І цього нюансу ніде не вказують. Прошу звернути на це увагу при виборі банку для отримання іпотеки", - написала Шалімова Ірина.

Відгук / скріншот
Відгук / скріншот

У коментарях також запитали жінку, чи зверталася вона з цим питанням на гарячу лінію банку. Справа в тому, що дана послуга може не бути обов'язковою, а лише бути результатом самоуправства співробітників відділення, які хочуть виконати план.

Коментар / скріншот
Коментар / скріншот

Нагадаємо, що Ощадбанк залишив українців без онлайну, здираючи величезну комісію.

Як повідомляв портал Знай.uа, пенсіонери "ополчилися" на Ощадбанк, платні послуги і немає субсидій.

Також Знай.uа писав, що Ощадбанк залишив пенсіонерів без виходу, грошей не бачать місяцями.