Всесвітньо відома співачка Біллі Айліш знову здивувала шанувальників. Цього разу дівчина знялася для обкладинки британського Vogue.

Біллі Айліш, фото: Instagram
Біллі Айліш, фото: Instagram

Так, 19-річна знаменитість з'явиться на червневій обкладинці британського Vogue. На фотографіях артистка вперше одягнена не в оверсайз.

Біллі Айліш, фото: Instagram
Біллі Айліш, фото: Instagram

Знаменитість сама запропонувала редакції журналу відверту зйомку в стилі пін-ап. Референсом послужили фото найпопулярнішої моделі 40-50х років Бетті Бросмер.

Популярні новини зараз
Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Біллі Айліш, фото: Instagram
Біллі Айліш, фото: Instagram

На Біллі Айліш тренч Burberry, Чорний Напівпрозорий костюм Mugler, плаття з корсетом Alexander McQueen, корсет і спідниця з обкладинки від Gucci і нижню білизну Agent Provocateur.

Біллі Айліш, фото: Instagram
Біллі Айліш, фото: Instagram

Співачка теж виклала знімки на своїй сторінці в Instagram, де заявила, що була дуже рада взяти участь у створенні такого роду фотосесії.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Біллі Айліш заговорила про силу посеред пустелі: "Твоя…" Всесвітньо відома співачка Біллі Айліш знову заінтригувала своїх шанувальників. Дівчина показала тизер своєї майбутньої композиції

Як повідомляє портал «Знай.иа» Біллі Айліш розповіла про важливу подію в житті і розридалася: "Сподіваюся, ти відчуєш". Дівчина розповіла про те, що готувала тривалий час

Також «Знай.иа " писав, що Біллі Айліш помітили на прогулянці з хлопцем - довелося закрити Instagram. Біллі Айліш була помічена під час прогулянки з хлопцем. Фанати вже впізнали його і розповіли, чим він займається.