Рятувальники допомогли вибратися маленькому цуценяті з 2-хметрової ями на Кіровоградщині. Про це розповіли в Facebook ДСНС України.

Рятівне диво для малюка сталося у Великодню ніч. Рятувальників викликали небайдужі люди, які почули, як малюк скиглив вночі.

На Кіровоградщині рятувальники витягли цуценя з двометрової ями. 3 травня о 00: 43 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що з глибокої ями по вул.Центральна сек. Злинка Маловисківського району чутно скиглення цуценя і потрібна допомога з порятунку тварини. Бійці 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Мала Виска застосували рятувальне спорядження та витягли цуценя з двометрової ями. З малюком все в порядку", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, прибулі рятувальники виявили собаку, яка застрягла в 1,5-метровому комунікаційному колодязі на території покинутої будівлі. Один з рятувальників спустився в яму і за допомогою пожежо-рятувального спорядження дістав собаку цілою і неушкодженою. На даний момент чотириногому другу нічого не загрожує.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше ми повідомляли, благодійники врятували 4 левів з України, більше ніколи не опиняться в дикій природі.

Як повідомляв "Знай.uа", хотів скоротити шлях, українець застряг посеред річки з бурхливою течією.

Також "Знай.uа" писав, що українські рятувальники витягли малюка з покинутого колодязя, сам би не вибрався.