Український блогер Іван Рудський, відомий під псевдонімом Івангай, заявив, що російський журналіст Юрій Дудь вирізав з їхнього інтерв'ю дуже важливі слова про російсько-українські відносини.

Про це блогер написав у Twitter.

Відомо, що в березні вийшло двогодинне інтерв'ю Юрія Дудя із зіркою YouTube Івангаєм, в якому вони поспілкувалися про особисте життя, переїзд з України, переслідування правоохоронців РФ і різке закінчення кар'єри блогера.

Івангай, скріншот: Youtube
Івангай, скріншот: Youtube

Однак, трохи більше, ніж через місяць Іван Рудський заявив, що Юрій Дудь вирізав з інтерв'ю головний посил блогера глядачам. А саме - про голодомор, репресії НКВС та війну між Україною та Росією.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Дудь вирізав головний меседж. Моя прабабуся - жертва Голодомору. Дідусь - жертва НКВС репресій. А тепер Україна має війну з Росією. Давайте згадаємо як РФ віджала в України їх території, ціною тисячі життів, і те що народ Росії безсилий проти цього. Донецьк, Луганськ, Крим. Всі посередники повинні померти", - написав Івангай в Twitter.

Твіти Івангая / скріншот
Твіти Івангая / скріншот

Один з користувачів поцікавився у блогера, чому журналіст так вчинив з вкрай важливою заявою, на що Рудской відповів коротко: "Ссыкло е**не".

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Крім цього Івангай зазначив, що його так зачепила ця тема, оскільки його ровесники вмирають.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Варто відзначити, що незважаючи на російське громадянство, Юрій Дудь раніше заявляв, що відчуває себе по натурі українцем.

У розмові з Дудем Івангай розповів, що в 2018 році виїхав з Росії через тиск правоохоронних органів. Його просили не висвітлювати в постах Путіна і ситуацію в Росії, і не жартувати про це. За словами блогера, йому пропонували російський паспорт за умови, що його вручить особисто Дмитро Медведєв.

Нагадаємо, що Івангай розповів Дудю, як його била Мар'яна Ро: "В'яли вуха".

Як повідомляв портал Знай.uа, Вікторія Боня розповіла, звідки бере гроші на розкішне життя в Монако

Також Знай.uа писав, що Лариса Гузєєва відреагувала на скандал з Оленою Прокловою.