7 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбудеться десятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього чотири учасниці - Анна Богдан, Джессіка Чеги, Дарина Ставничева і Розалі Номбре. І зараз дівчата повинні будуть познайомити Михайла зі своїми друзями і батьками. Один з промо-роликів до десятого випуску відсилає нас до сімейства Анни Богдан. "Холостяк" зустрінеться з ріднею дівчини у них вдома і помітить весільні фотографії.

Відео побудовано так, ніби учасниця проекту досі перебуває у відносинах з колишнім главою Офісу Президента Андрієм Богданом.

"Я не можу тобі відповісти на це питання", - зазначає дівчина Михайлу, усамітнившись з Заливако в кімнаті.

"Холостяк", скріншот: Youtube
"Холостяк", скріншот: Youtube

В кінці відео звучить Дверний дзвінок і закадровий голос запитує в українців, невже в цей момент "Холостяк" повинен зустрітися з екс-чоловіком Анни Богдан.
"Більше не цікаво дивитися. Аня і Джесіка вже набридли", "Таке відчуття, що ця Аня ще та штучка. Джессіка з самого першого разу не сподобалася, змія шипляча. А Розалі і Даша не цікаві соовсем", "Та вже не цікаво 🙃Зайка була найкраща😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Джесіку з "Холостяка-11" підловили у відносинах з одруженим чоловіком: "Вона дійсно коханка"

Як повідомляв "Знай.ua", Юля "Зайка" розкрила закулісся церемоній троянд на "Холостяку": приниження не закінчуються після зйомок

Знай.ua писав, українці дізналися, з ким Михайло Заливако розпрощається в 10 випуску слідом за "Зайкою": "Щось перемкнуло"