У мережі стала набирати популярність 71-річна американська пенсіонерка Мері Даффі, яка у своєму віці стала чемпіонкою з пауерліфтингу.

Детальніше про це пише видання The Sun.

71-річна мешканка штату Коннектикут Мері Даффі ще в 59 років почала відвідувати тренажерний зал, щоб позбутися зайвої ваги. Однак, жінка настільки захопилася тренуваннями, що і до цього дня приділяє їм близько 20 годин на тиждень. Сьогодні Мері може підняти набагато більше, ніж багато її ровесників, а її тіло перебуває у відмінній формі.

Мері Даффі стала чемпіонкою з пауерліфтингу, а також встановила понад 30 державних і світових рекордів.

Популярні новини зараз
Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Їй регулярно пишуть і кажуть люди, що вона занадто стара, щоб займатися подібною діяльністю, проте жінка нікого не слухає і постійно каже: "Ви не можете обернути час назад, але ви можете повернути його назад".

Мері розповіла, що в 71 рік відчуває себе значно краще, ніж 30 років тому. Зараз вона на пенсії, у неї є чоловік – 76-річний Денис Даффі. У соціальних мережах люди постійно пишуть їй слова підтримки, що неймовірно її надихає продовжувати займатися.

"Я не хочу бути схожою на середньостатистичну 70-річну бабусю, тому що я точно не відчуваю себе такою", - розповіла вона.

Нагадаємо, що п'ятеро підозрюваних заарештовані у справі викрадення собак американської співачки Леді Гаги.

Як повідомляв портал Знай.иа, Брітні Спірс виступить у суді у справі опікунства над нею проти свого батька Джеймса Спірса.

Також Знай.иа писав, що популярні репери вирушили до в'язниці і звільнили 30 ув'язнених.