Український бізнесмен і фіналіст проекту "Холостячка" Олексій Тригубенко запитав фанатів, чи варто йому стає новим "Холостяком".

Детальніше про це він розповів в Insta-stories.

Кілька днів тому Олексій Тригубенко виставив жартівливу сторіс про нову "Холостячку", якою стане співачка Злата Огневич. Він запитав у шанувальників, чи варто йому знову спробувати себе на проекті або залишити затію.

Сторіс Олексія Тригубенка / скріншот
Сторіс Олексія Тригубенка / скріншот

Несподівано для нього думки фанатів розділилися - вони проголосували порівну, надавши при цьому хороші аргументи в обидві сторони. Одна дівчина написала, що йому не варто знову шукати любов на "Холостячку", так як це може обернутися для нього новою закоханістю і травмою, а його характер дозволить знайти ту саму в реальному житті.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

У той же час інша фанатка написала, що Злата Огневич для нього гідна пара і багато хто хоче знову побачити Олексія Тригубенка на "Холостячці".

Сторіс Олексія Тригубенка / скріншот
Сторіс Олексія Тригубенка / скріншот

Сам бізнесмен зізнався, що така реакція від шанувальників була для нього несподіваною, у зв'язку з чим у нього виникло вже інше питання: чи варто йому стати новим "Холостяком"? У цьому питанні Передплатники виявилися більш поступливими - 85% проголосували "за" і лише 15% - "проти".

Сторіс Олексія Тригубенка / скріншот
Сторіс Олексія Тригубенка / скріншот

Варто нагадати, що участь у "Холостячці" з Ксенією Мішиною була вкрай болючою для Олексія Тригубенка. Через те, що чоловік дійшов до фіналу і встиг закохається в актрису, вибір нею іншого учасника розбив йому серце. Пізніше він писав, що кілька місяців після проекту ще приходив до тями.

Нагадаємо, що Олексій Тригубенко розповів, щоб порадив собі 20-річному.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Тригубенко, якого відкинула головна героїня проекту Ксенія Мішина, поділився своєю історією кохання.

Також Знай.uа писав, що Олексій Тригубенко розповів, що завадило здійсненню його мрії.