Тренер проекту "Зважені та щасливі", а також колишня дружина відомого боксера В'ячеслава Узелкова, Марина Боржемська продовжує радувати своїх шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 560 тисяч осіб.

Зараз же вона поділилася невеликим лайфхаком для тих, кому слід схуднути. І в першу чергу, не слід цього робити, якщо людина цього не бажає. Бо цього потрібно хотіти, щоб зміни відбулися швидко і якісно. А без щирого бажання, за словами Боржемської, результат буде нестабільним і раптовим.

Марина Боржемська, фото: Instagram
Марина Боржемська, фото: Instagram

"Почуття провини здатне зіграти поганий жарт з худне людиною. Якщо ви вирішили почати нове життя з понеділка, але вже в ніч з неділі не витримали і дістали з морозилки пакет закинутих колись пельменів, то є ризик, що в припадку самознищення ви тут же їх і з'їсте",-заявляє Марина Боржемська.

Не слід давати обіцянок вживати лише знежирений сир і селера, не варто підходити до питання схуднення з фанатизмом. А ось якщо протягом двох-трьох тижнів ви не будете класти цукор в чай - це вже добре. Тому спочатку варто поставити мету - "навіщо" потрібно позбутися зайвої ваги. І мати бажання досягти її.

Марина Боржемська, скріншот: Instagram
Марина Боржемська, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, колишня Узєлкова Боржемська дала дієві поради, як тримати ідеальну форму на відпочинку: "Лінь зіграє злий жарт"

Як повідомляв "Знай.ua", тренер "Зважені та щасливі" Боржемська дала рецепти, які не збільшать боки: "Весняний"

Знай.ua писав, тренер "Зважених та щасливих" похвалилася тілом мрії в купальнику: "Посилено худнемо"