Українська легкоатлетка і чемпіонка світу Марина Бех-Романчук показала шанувальникам відвертий знімок, прикривши оголені груди букетом квітів.

Відповідний знімок з'явився на її сторінці в Instagram.

Марина Бех-Романчук відома у світі та Україні завдяки своїм спортивним навичкам стрибків у довжину. Дівчина неодноразово представляла батьківщину на Олімпійських іграх та інших міжнародних змаганнях, звідки не їхала без медалі.

Однак, крім спорту, Марина любить радувати своїх шанувальників естетикою красивого тіла, публікуючи часом досить відверті знімки.

Цього разу Бех-Романчук показала українцям незвичайний кадр, на якому постала лише в одних джинсах. Спортсменка повністю оголила свої груди, закривши її лише букетом нарцисів, які запхала в штани.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

На деяких кадрах легкоатлетка показала ближче деякі деталі, похвалившись довгими зеленими нігтями і підкачаним тілом.

"Ці кілька днів вдома наповнили мою душу справжньою весною💜", - написала Марина Бех-Романчук під фото.

Пост Марини Бех-Романчук в Instagram / скріншот
Пост Марини Бех-Романчук в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники спортсменки не скупилися на компліменти, відзначивши красу знімка. Хтось навіть написав, що на фотографії квіти безумовно зайві. Звичайно ж, знайшлися і ті, хто обурився надмірною відвертістю Марини.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Марина Бех-Романчук сфотографувалася в одній нижній білизні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Бех-Романчук " згрішила "у Великий піст і втерла ніс Астаф'євої:"груди - 100 балів".

Також Знай.uа писав, що Марина Бех-Романчук продемонструвала спортивні форми.