7 травня 2021 року на телеканалі "СТБ" відбудеться десятий епізод всіма улюбленого українського проекту "Холостяк-11" з Харківським бізнесменом Михайлом Заливако, який шукає свою любов.

На проекті залишилося всього чотири учасниці - Анна Богдан, Джессіка Чеги, Дарина Ставничева і Розалі Номбре. І одна з них, передбачувана переможниця проекту Богдан, вирішила поговорити з українцями на тему масок і образ. Вона задала відразу кілька запитань користувачам Instagram.

Анна Богдан / фото : instagram.com/hannastorozhuk/
Анна Богдан / фото : instagram.com/hannastorozhuk/

"Всім привіт! Думаю вас зачепив мій заголовок, і так, хочу сьогодні підняти саме цю тему! Поясніть мені, чому коли людина не грає роль прекрасної принцеси - це погана людина? Чому, якщо я не ридаю і не плачу на камеру - значить я не люблю? Чому, коли я висловлюю своє невдоволення - це капризи? З яких пір, проявляти свої емоції - це погано?", - пише Ганна Богдан.

Після цього дівчина заявила, що не є доброю феєю і навіть не будувати з себе праведницю, щоб завоювати серця мільйонів. І не бачить в цьому нічого поганого. А на проект прийшла не грати роль жертви, вивертаючи душу навиворіт. Спочатку її мета - побудувати серйозні відносини з "Холостяком".

"Холостяк", скріншот: СТБ
"Холостяк", скріншот: СТБ

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Анна не бачить нічого кримінального в тому, що коментує з дівчатками один одного. Адже не приходила на шоу будувати дружбу з учасницями. Їй дуже шкода, що фанати "Холостяка" відчувають до неї негативні емоції у зв'язку з останніми випусками.

"Навіть страшно подумати, що я вам такого зробила, що це вас спонукає писати такі гидоти", - зазначила учасниця проекту.

Анна Богдан, скріншот: Instagram
Анна Богдан, скріншот: Instagram

Нагадаємо, Фреймут би не схвалила: фаворитка "Холостяка" спробувала бути леді, відкрила двері з ноги

Як повідомляв "Знай.ua", ведучий "Холостяка" Григорій Решетник влаштував спекотні танці і охоловся в басейні: "Не могли відмовитися"

Знай.ua писав, Джесіку з "Холостяка-11" підловили у відносинах з одруженим чоловіком: "Вона дійсно коханка"