Популярний співак, "король" російської поп-сцени Філіп Кіркоров днями відсвяткував свій день народження і продовжує радувати свою армію шанувальників, яка в Instagram налічує вже більше 4 мільйонів, фотографіями з яскравого торжества.

Грандіозний захід пройшов увечері в Soho Country Club. Філіп Кіркоров має величезну кількість знайомих і друзів, яких він вирішив скликати на цей захід.

"День народження 5️⃣4️⃣ Частина II. Мій персональний Новий рік почався дуже весело. А як зустрінеш - так і проведеш!",- написав Філіп.

На опублікованих фотографіях Кіркоров по черзі позував з кожним з гостей і навіть показував деякі подарунки, серед яких навіть була ікона, яку подарував Григорій Лепс і сюрпризи від його улюбленого Louis Vuitton.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Шанувальники оцінили образи і подарунки гостей, відзначили, що кращий зробив Лепс. І представили, що буде на ювілеї, якщо він з таким розмахом святкує 54 роки.

" найкращий подарунок зробив Лепс🌷", " у Юсуфа дуже класний піджак))) спасибі, що познайомили російську аудиторію з таким суперським вокалістом як Юсуф! Раніше чули про нього, як про чоловіка Ганнусі Нетребко, а тепер любимо, як ніби все життя знали)))", " з минулим, Вас 🎊 🎊 🎊 🎊 а чому не було Давида Манукян, ви ж говорили Він ваш друг, або все таки був піар оплачений?", "А де Ані Лорак??(((❤️❤️❤️", " Що ж буде на ювілеї, якщо ви так святкуєте..",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Кіркоров показав як відгуляв свій день народження.

Як повідомляв "Знай.uа", 53-річний Філіп Кіркоров в інвалідному візку зізнався у зраді.

Також "Знай.uа" писав, що Філіп Кіркоров опинився в російському храмі завдяки українській ведучій.